Over een aantal weken starten we al weer met blok 4 van de brede school activiteiten van dit schooljaar. Ook dit keer hebben we weer geprobeerd om leuke activiteiten te organiseren voor zowel kinderen als volwassenen. Een aantal lessen zijn ‘terug van weggeweest’, denk aan theaterles, skeelerles en dansles. Daarnaast worden voor het eerst in de avonduren ook activiteiten voor volwassenen aangeboden: franse les en teken-/schilderles. Alle activiteiten zijn (vanzelfsprekend) na schooltijd gepland en verdeeld over 6 lessen, met uitzondering van theaterles en de activiteiten voor volwassenen  (12 lessen verdeeld over 2 blokken).
Blok 4  Activiteiten vinden plaats in de volgende weken
Datum: 9 maart t/m 17 april  (week: 11  12  13  14  15  16)

Blok 5  Activiteiten vinden plaats in de volgende weken
Datum: 18 mei t/m 26 juni  (week: 21  22  23  24  25  26)
 
Voor meer informatie omtrent tijden, prijzen, lokaties etc. verwijzen wij u naar de volgende pagina’s.  Voor de goede orde wijzen wij u erop dat ‘nieuwe’ aanmeldingen voorrang krijgen indien een activiteit vol zit.  
 
Met vriendelijke groet,
Gert Katerberg (Sleutel) en Floor van den Bosch (Nicolaas)    
  
Voor alle activiteiten geldt:
Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 2 maart 2015

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)  
Of bij Floor van den Bosch (Nicolaasschool), Gert Katerberg (Sleutel)

Download hier de PDF met alle informatie van blok 4: