Om er achter te komen of de Ouderraad doet wat u van ons verwacht, hebben we u op de 10-minutenavonden in november gevraagd een enquête in te vullen. 74 van de circa 280 ouderpa-ren heeft dit gedaan. Hartelijk dank daarvoor!
In het algemeen kunnen we stellen dat u tevreden bent over ons en onze activiteiten. We ontvingen veel complimenten en aanmoedigingen. Wel zouden we nog wat meer uw stem kunnen vertegen-woordigen, bijvoorbeeld bij veranderingen. En ook onze communicatie kan beter. U wilt graag eerder weten wanneer de school of de OR een beroep op u wil doen. Ook wilt u beter geïnformeerd worden over de invulling van specifieke activiteiten. De website moet actueler en de facebookpagina actiever. Een aantal van u wil graag meehelpen met activiteiten en heeft contactgegevens ingevuld. Deze mensen ontvangen binnenkort een mail van ons. Ook hebben we ideeën ontvangen voor nieuwe activiteiten en verbetering van bestaande activiteiten. Hier gaan we hard mee aan de slag!

Wilt u ook graag uw steentje bijdragen en plaats nemen in de OR of meehelpen met een activiteit? Mailt u dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.