Op 17 februari was het feest op school! Iedereen was lekker gek uitgedost en kon op het podium zijn/haar dans-, zang- en andere kunsten vertonen! Ook de leerkrachten hadden leuke optredens voorbereid. Bedankt ‘carnavalsleerkrachten!’ En bedankt hulpouders, voor het maken van de fotoreportages bij de verschillende podia (binnenkort te zien op de website). En voor het helpen bij het uitdelen van het ‘lekkers en grappigs’ voor de kinderen.
We krijgen nieuwe, frisblauwe, ‘Nicolaas-t-shirts!!’ In ieder geval te gebruiken voor de hogere groepen en hun begeleiders tijdens de Sportdag (24 april) en voor de lagere groepen en hun begeleiders tijdens de bosdag/het schoolreisje. Maar natuurlijk ook te gebruiken tijdens allerlei andere evenementen en activiteiten!
Wilt u ook graag uw steentje bijdragen en plaats nemen in de OR (we zoeken nog steeds leden!) of meehelpen met een activiteit? Mailt u dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U bent van harte welkom!