Dinsdag 14 april 2015     19.45-21.30 uur - Nicolaasschool:
ouders van de gr. 1 en 2
Doel:  Informatie over het brein van het jonge kind in relatie tot de omgeving.
Op dinsdag 14 april wordt, speciaal voor ouders van jonge kinderen in Schalkhaar een gezamenlijke ouderavond georganiseerd.
Bij deze nodigen we alle ouders van ‘Kiekeboe’, Spring in ’t Veld, de bso Schalkhaar, en de ouders van de groepen 1 en 2 van de Sleutel en de Nicolaas uit.
De avond begint om 19.45 uur met een inloop met koffie/thee.  We starten met een lezing van mevr. Nienke Boom om 20.00 uur.

Rond 21.00 uur is er een markt waarin medewerkers van de verschillende instellingen in hun kraampje vertellen en laten zien aan welke aspecten aandacht wordt besteed op hun locatie.
Om 21.30 is de avond afgelopen .
Graag willen wij weten hoeveel mensen deze avond bezoeken.
U kunt zich daarom opgeven via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nienke Boom

Nienke Boom (geb.1982) is Orthopedagoog-Generalist, leerkracht en in bezit van het ECHA diploma. Door haar ervaring binnen het onderwijs is Nienke iemand die weet hoe het er in een klassensituatie aan toe gaat. Begrip voor ouders, kind en leerkrachten staat voorop. Praktische oplossingen voor soms complexe problematiek worden gezocht. Specialisaties liggen binnen leerproblematiek, hoogbegaafdheid en combinaties van dezen. Zij doet onderzoeken, geeft begeleiding en behandelingen. Daarnaast verzorgt Nienke trainingen voor leerkrachten binnen het onderwijs.