Over enkele maanden zal de afscheidsmusical van groep 8 worden opgevoerd. We proberen deze musical zo goed mogelijk uit te voeren en maken daarbij altijd gebruik van muziek- en geluidsinstallaties. Dit jaar zijn we echter niet in het bezit van voldoende/geschikte installaties. Daarom onze vraag:
Heeft u een microfoon, geluidsbox, vloermonitor en/of lichtspots op statief of kent u iemand die dit heeft?  
Wilt u dan voor de meivakantie contact opnemen met juf Nienke? (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Graag willen we daar gebruik van maken in week 26 en 27.

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor Pasen: de paaskleedjes, servetten en paaseitjes liggen klaar. En de hulpouders staan in de startblokken voor het eieren zoeken voor de groepen 1-4.
En 24 april zijn alweer de Koningsspelen; dan gaan we na het gezamenlijke ontbijt net als voorgaande jaren een spelcircuit doen met de groepen 1 t/m 4. We kunnen nog hulpouders gebruiken voor het begeleiden van een spel of groep: meld u zich aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..