Wat een triest bericht; het overlijden van Gerard Nije Bijvank: een man, die zich zo vol overtuiging inzette voor de kinderen van Schalkhaar en omgeving. We hebben namens alle ouders een kaart gestuurd aan zijn familie en aan het team van de Nicolaas, om te laten weten dat we met ze meeleven.
Wat betreft de activiteiten van de afgelopen maand: Pasen was weer gezellig. De kinderen van groep 1 t/m 4 konden zich tussen ontbijtjes en paasvieringen lekker uitleven met het paaseieren zoeken. Op de website kunt u de meeste foto’s al bekijken.
Zoals u heeft gezien, zijn de nieuwe t-shirts gearriveerd! Hiervoor bedanken we Caroline en Floor, die zich hier langere tijd geleden al hard voor maakten en

Mireille Vreenegoor, die ons geïntroduceerd heeft bij haar werkgever Piramid Connections: zij hebben als uitzondering dit kleine productie-aantal laten maken in Turkije.
Het sportveld was mooi blauw gekleurd op 24 april: een leuk gezicht!! En ondertussen waren de kinderen van de groepen 1 t/m 4 op school bezig met een lekker ontbijt en met de Koningsspelen. Ze hebben zich goed vermaakt tijdens de spelletjes op het schoolplein, in het zonnetje. Alle hulpouders weer hartelijk bedankt!
En dan is het alweer bijna mei-vakantie… Daarna starten we gelijk weer sportief met de Avondvierdaagse: liefst met zoveel mogelijk Nicolaaskinderen natuurlijk! U loopt toch ook mee?!


2015 05 or vacatureTijdens onze laatste OR-vergadering hebben we gebrainstormd over de taak en rol van de OR, waarbij we ook uw ideeën uit de enquête hebben besproken. Op 18 juni hebben we alweer onze laatste vergadering, waarin we ook ons functioneren nog eens onder de loep nemen: hoeveel vergaderingen per jaar, hoe verdelen we onze taken enzovoorts.
Helaas gaan we dan ook afscheid nemen van een aantal leden, maar dat biedt wel kansen voor u! Komt u ons volgend jaar versterken?! We zoeken ‘gewone’ leden, maar ook een penningmeester en een secretaris. Wilt u daar meer over weten: mailt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.