Wat leuk dat er zoveel kinderen van de Sleutel en de Nicolaas meeliepen met de Avondvierdaagse! Het was een mooi gezicht, al die kinderen in blauwe t-shirtjes (deels onder de jas, vanwege het weer, maar het idee was er!)
De OR-werkgroep Avondvierdaagse is heel druk geweest met alle inschrijvingen en het organiseren van de hulptroepen die drinken en iets lekkers onderweg uitdeelden.
Hulptroepen: hartelijk dank! En natuurlijk ook de wasouders, die nu en ook na de Sportdag, alle shirtjes weer fris gewassen hebben!!

Het schooljaar is alweer bijna voorbij: we schenken nog koffie tijdens de 10-minuten-gesprekken en we helpen bij de organisatie van de viering einde schooljaar op 1 juli, waarbij we ook afscheid nemen van groep 8.

Op 18 juni hebben we alweer onze laatste vergadering, die traditiegetrouw plaatsvindt bij één van de OR-leden thuis. U bent van harte welkom om kennis te komen maken en te kijken of u volgend schooljaar ook lid wordt van de OR! Mailt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.