nicolaas logolerengroeienbloeien

De laatste dagen voor de zomervakantie zijn begonnen.  
Nog ruim een week bomvol activiteiten en het afscheid van groep 8.  
A.s. maandag is de sponsoractie voor het schoolplein. De tussenstand hiervoor is 869 euro. Nu al een prachtig bedrag!  
Vrijdag 15 juli 12.00 is het dan echt zo ver voor de kinderen, 6 weken vakantie! In deze nieuwsbrief alvast een enkele mededelingen voor het nieuwe schooljaar, zodat u daar op tijd rekening mee kunt houden.  
Allemaal alvast goede dagen gewenst en graag uitgerust en gezond weer terug!
 
Vervanging vanaf het nieuwe schooljaar:
Vanaf 1 juli 2016 is de wet werk en zekerheid in werking getreden binnen het onderwijs. U heeft het vast gelezen in de krant!
Voor onze CAO betekent dit, dat wanneer een invaller binnen drie jaar een 7e contract krijgt, dit een vast contract moet worden. Bij iedere dag invallen betekent dit een nieuw contract.  
Veel besturen hebben zich daarom aangesloten bij een roulatiesysteem, waarbij steeds andere invallers aanwezig zijn. Onrustig voor kinderen en niet goed voor de kwaliteit van het onderwijs.
Wij hebben gekozen voor vaste leerkrachten, die deze kortdurende vervangingen kunnen opvangen. Loes Fassbender, Melvin ten Have, Nienke v.d. Bosch en Ingeborg Stiekema zullen het meest vervangen. Daarnaast hebben een aantal andere vaste leerkrachten aangegeven bij nood te  willen inspringen.
We hopen dat we hierdoor een stabiel vervangingsbeleid hebben neergezet.
koffie inloopDe ouderraad organiseert de eerste schooldag, maandag 29 augustus, een inloop voor alle  ouders.  Vanaf half 9 staat er een kopje koffie / thee klaar en kunt u elkaar weer zien en even bijpraten.
In de hal en keuken staat alles voor u klaar.
Tot ziens!
Wilt u ervoor zorgen dat alle schoolboeken weer ingeleverd worden?  
Denkt u eraan om te kijken bij de gevonden voorwerpen?
Hierbij nodigen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten van harte uit om op zaterdag 9 juli om 19.00 uur in de Nicolaaskerk te Schalkhaar aanwezig te zijn in de: ‘Einde schooljaar viering’, waarin vicaris Cornelissen zal voorgaan. In deze viering willen we de klasgenootjes, leerkrachten, ouders en  God danken voor het voorbije schooljaar. Tevens vragen wij Jezus om met ons mee te gaan tijdens de vakantie,
om er een fijne tijd van te maken. Het thema van de viering is: Sta eens even stil……

Het Jeugdkoor Youngest Voices XL o.l.v. Rob van den Berg zingt.
Kermis Averlo vindt in 2016 plaats van vrijdag 16 t/m zondag 18 september Vooral de zaterdag is leuk voor kinderen ivm de kinderspelletjes en de rommelmarkt; voor meer info mbt programmering,  zie www.kermisaverlo.nl

Kalender

Oktober 2019
M D W D V Z Z
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
volg-ons-op-facebook-nicolaasschool
Ga naar boven