Beste ouder/verzorger,
Zoals u weet bezoekt ieder jaar de Goedheiligman het dorp Schalkhaar.
Voor het organiseren van deze intocht is de Stichting Sinterklaasintocht Schalkhaar in het leven geroepen sinds een dertigtal jaren. Deze Stichting bestaat uit louter vrijwilligers en regelt op deze manier voor uw zoon/dochter een prachtige Sinterklaasintocht. Deze intocht wordt georganiseerd door middel van donaties en vrijwilligersactiviteiten.
Voor één van deze vrijwilligersactiviteiten willen wij uw hulp vragen.
Sinterklaas gaat vanaf Woonzorgcentrum Park Braband in een koets naar de Sporthal in Schalkhaar. In deze Sporthal staat een prachtig podium met geluid en licht, daarnaast is de Sporthal versiert met tekeningen gemaakt door uw zoon/dochter, lichtmijters etc. Voor het opbouwen en afbreken in de Sporthal zouden we graag uw hulp willen vragen. Het gaat exact om het  opbouwen in de Sporthal vanaf 13.00 uur op zaterdag 21 november en voor het afbreken op zondag 22 november vanaf 15.30 uur(na de voorstelling).
Zijn er ook nog ouders die het leuk vinden om verkeersregelaar te zijn, dan horen wij dit ook graag.
Het is een kleine moeite en vele handen maken licht werk. Graag uw bijdrage aan deze vraag zodat de Sinterklaasintocht gewaarborgd blijft in ons prachtige dorp Schalkhaar voor uw zoon/dochter.
We waarderen het bijzonder als u deze vrijwilligerstaak zou willen uitvoeren.
U kunt zich aanmelden door op deze mail te antwoorden of te bellen met Dinie Westerhuis-Koldewee, 06-10467082.
We hopen op uw steun en inzet.