Op 5 januari, op de eerste schooldag in het nieuwe jaar, ontvingen we u weer met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Hoewel minder ouders dan in september even bleven kletsen (waarschijnlijk vanwege dinsdag-werkdag), was het heel gezellig.
Graag nodigen we u uit voor onze thema-avond “Het effect van social media op kinderen”  op donderdag 17 maart!
Samen met de ouderraad van de Sleutel bieden we de ouders van kinderen uit alle groepen deze zeer informatieve en interactieve avond aan. Onze uitnodiging treft u aan bij deze nieuwsbrief. Social media specialist Alwin van Zandvoort zal ons de ins en outs vertellen over internet en social media. Hij maakt ons bewust van de kansen en gevaren. U kunt al uw vragen op dit gebied aan hem kwijt en met hem en andere ouders discussiëren over het omgaan met bijvoorbeeld youtube, spelletjes op laptop of ipad en diverse social media-programma’s. Geeft u zich, tot uiterlijk 10 maart, op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Vrijdag barst het carnavalsfeest los op de Nicolaas. De ouderraad zorgt voor drinken en iets lekkers voor de kinderen. En natuurlijk maken we mooie foto’s. Voor de groepen 6, 7, 8 kunnen we nog een fotograaf gebruiken, van 13.00-14.15 uur: meldt u zich aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoals u in de vorige nieuwsbrief heeft kunnen lezen, gaat meester Wilco weg bij de Nicolaasschool. Hij geeft op 5 februari een afscheidsfeestje voor de kinderen en ouders van zijn eigen klas (groep 5A).
De ouderraad biedt hem een cadeau aan namens alle ouders, om hem te bedanken voor de jaren lesgeven op de Nicolaasschool.