Dominique Mul heeft een fulltime baan aangeboden gekregen bij de Tintaan. Dit betekent dat er in groep 1/2E een nieuwe invaller gezocht moest worden, omdat Kristel nog niet beter is. We hebben er in overleg voor gekozen om dit door een vaste leerkracht te laten doen. De klas heeft al veel wisselingen meegemaakt. Birgit komt daarom van wo t/m vr naast Thea te staan.
Naast Jose op woensdag en donderdag komt Nienke Nie stijlwerken. Zij is vandaag voor het eerst begonnen.
Floor (coördinator van de BSO en van de Brede School) )probeert de komende tijd wat vaker te komen. In ieder geval drie keer per week. Haar chirurg was tevreden, maar het herstel kost nog wel een aantal maanden tijd.
Ans kan haar werk als IB’ er weer doen en is daarvoor beter gemeld. Ze gaat de komende tijd re-integreren in haar klas, groep 1/2a.
Wilco Sijpersma krijgt a.s. vrijdag een afscheid aangeboden door de schoolleiding en ons bestuur in het restaurant NuNu. Hierbij zijn de kinderen van groep 5a en hun ouders uitgenodigd.
Volgende week start onze LIO’er (leren in opleiding) Carmen Schrijver in groep 5b (Rogier). Zij is bezig met haar laatste jaar van de Pabo en zal na dit half jaar afstuderen.