Heeft u de foto’s op deze website al gezien? Op 5 februari was het namelijk een gezellige carnavals-beestenboel op school. En de komende periode staat bol van de activiteiten! Op 24 maart kunnen de kinderen van de groepen 1 t/m 4 zich na het paasontbijt en de paasviering lekker uitleven met de OR-eierzoekactie. En natuurlijk krijgen alle kinderen heerlijke paaseitjes van ons.

Bovendien zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor de Koningsspelen op 22 april en voor de Avondvierdaagse van 23 t/m 26 mei. Hier kunnen we nog wel wat hulp bij gebruiken. Iets voor u? In de aparte mail van Margriet staat om wat voor activiteiten het gaat. Meldt u zich aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En dan nog even dit: u komt volgende week donderdag (17 maart) toch ook op onze thema-avond “Het effect van social media op kinderen”? Een avond over internet- en social mediagebruik, appjes, spelletjes, kortom: een wereld die voor onze kinderen al bijna vanaf de geboorte ‘gewoon’ is, maar waarin wij als ouders soms door de virtuele bomen het bos niet meer zien. Onze spreker Alwin van Zandvoort maakt ons op een interactieve manier wegwijs door dit bos. Hij richt zich hierbij op ouders uit alle groepen van de Nicolaas en de Sleutel. Meldt u zich vandaag nog aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Geeft u daarbij aan met hoeveel personen u komt en in welke groep(en) uw kind(eren) zit(ten).