Het is lente en alles staat weer in bloei. De komende maanden staan bol van de leuke activiteiten op school. Op vrijdag 22 april organiseert de Ouderraad weer Koningsspelen voor de groepen 1/2, 3 en 4. Vooral bij de groepen 3 en 4 kunnen we nog hulp gebruiken. Lijkt het u leuk om een spelletje te begeleiden of om bijvoorbeeld ranja te schenken tussen 11.45 en 13.45 uur? Meldt u zich dan even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor de Avondvierdaagse, van 23 t/m 26 mei, kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Meldt u zich vast aan via de mail!

Secretaris gezocht
Misschien wilt u wat dichter op het vuur zitten en zelf activiteiten van de Ouderraad coördineren of uitvoeren? De Ouderraad is op zoek naar versterking! Vanaf het nieuwe schooljaar is de vacature van secretaris vacant. Iets voor u? Of misschien wilt u wat meer informatie? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met u op. De tijdsinvestering valt reuze mee (vier keer per schooljaar vergaderen) en uw hulp wordt zeer gewaardeerd!
Liever financieel bezig?
Word dan een van onze twee kascommissieleden. U controleert de financiën van de Ouderraad. Samen met onze penningmeester kijkt u hoeveel ouder- en schoolreisbijdrage er is binnengekomen en waaraan het geld is besteed. Tijdsinvestering: één avond in april/mei en één avond in oktober/november 2016