ouderavond 18 aprilWij nodigen u van harte uit voor de ouderavond “Ontdek je talent” waar we ingaan op de verschillende intelligenties en de manier van leren die hierbij past. Want herkent u dat ook?
Een kind dat niet stil kan zitten en voortdurend wiebelt op de stoel. Of juist een kind dat stilletjes is, niet meteen kan antwoorden op een vraag en veel denktijd nodig heeft. Een kind dat graag alleen speelt of juist steeds bezig is met dingen uit de natuur……….
Tijdens deze ouderavond gaan we in op de theorie van Meervoudige Intelligenties waardoor u zicht krijgt op de verschillen tussen kinderen en hun individuele leerbehoeften. Leren, spelen en problemen oplossen kan op verschillende manieren. Maar hoe zien we dat terug in het spel buiten? De ouderavond is bedoeld voor ouders van jonge kinderen en wordt georganiseerd door pedagogisch medewerkers van ‘Kiekeboe’, Spring in ’t Veld, BSO Schalkhaar en leerkrachten van de groepen 1 en 2 van de Sleutel en de Nicolaasschool.
Op maandag 18 april 2016 bent u van harte welkom bij basisschool de Sleutel, Bakkerkamp 4 te Schalkhaar. Vanaf 19.45 uur staat de koffie of thee klaar.
We starten om 20.00 uur en ronden deze avond om 21.30 uur af.
We hopen u te ontmoeten op maandag 18 april!