De zomervakantie is in zicht! Wat was het weer een leuk schooljaar. De Ouderraad heeft weer geslaagde activiteiten kunnen organiseren met hulp van veel vrijwilligers.
Graag bedanken wij u heel hartelijk voor uw inzet!
 
De schoolfoto’s heeft u inmiddels ontvangen, het zijn zomerse kiekjes geworden. Via het formulier bij de foto’s kunt u de bestelling direct regelen.
Op 13 juli nemen we afscheid van groep 8. Zij krijgen namens de ouderraad een mooi aandenken aan de school mee. En daarna barst het “Nicolaasfestival” los. We hopen u daar natuurlijk allemaal te zien om het jaar feestelijk af te sluiten. Er worden nog hulptroepen gezocht voor deze ochtend: geeft u zich op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
We zijn ook alvast bezig voor volgend schooljaar: het schoolreisje zal op 23 september plaatsvinden. We kunnen u alvast verklappen waar de kinderen heengaan: de groepen 1/2 gaan naar de Apenheul, de groepen 3/4/5 naar Nordhorn Tierpark en de groepen 6/7 naar Nemo. Na de vakantie ontvangt u meer informatie.
Zoals u weet, wordt het schoolplein (het ‘Dondersplein’) vernieuwd. De Ouderraad heeft besloten een bijdrage te leveren, door één van de nieuwe speeltoestellen te ‘adopteren’.  
 
De ouderraad zoekt voor volgend schooljaar nog versterking! Komt u tijdens onze eerste vergadering op 12 september kennis maken met ons? Geeft u zich op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  
 
We wensen u een fijne zomer en graag zien we u maandagochtend 22 augustus in de hal van school, om onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers bij te praten en het nieuwe schooljaar in te luiden. Tot dan!