ouderraad decemberOp 15 november jl. hadden wij onze Jaarvergadering. Ons Jaarverslag en Afrekening 2015-2016,  Begroting 2016-2017 en Reglement heeft u via www.nicolaasschool.net onder tabje ‘Ouders-OR’ in kunnen zien. Aangezien er geen ouders zijn gekomen naar de Jaarvergadering, gaan we ervan uit dat er geen vragen waren over deze stukken. Mocht u toch nog vragen hebben, mailt u ons dan a.u.b.
Volgend jaar stappen drie leden na 6 jaar uit de Ouderraad. Gelukkig hebben we sinds 15 november alvast 1 nieuw lid mogen verwelkomen: welkom Roos Bits-Derksen! Twee andere ouders hebben zich al aangemeld voor volgend jaar, maar we kunnen nog meer mensen gebruiken, dus vindt u het net als wij leuk om dingen te organiseren voor alle kinderen op de Nicolaas: meld u aan als OR-lid via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Sint en zijn Pieten zijn weer op bezoek geweest. Aankomst in een bakfiets, Pieten op het dak en in de taart, Sint en Pieten in alle klassen, PietenPolonaise van groep 4, ‘Surprisebezoek’ van de Sint in een paar bovenbouwklassen, tussen de surprises door… Het was weer een feest voor alle kinderen! Bedankt, school- en OR-werkgroep Sintviering, voor al jullie inspanningen!
En dan op naar het volgende feest: Kerst. De adventskrans hangt weer in de hal, de kerstbomen komen bijna en de werkgroepen van school, OR en Goede Doelen zijn bezig met de voorbereidingen voor viering, diner en borrel op 22 december.

Hulp tijdens de kerstborrel hebben we inmiddels voldoende, bedankt voor alle aanmeldingen! We zoeken nog wel mensen bij de voorbereiding van 15.00 tot 17.00 en fotografen voor de Kerstviering in de kerk (tussen 9.00 en 11.30 uur) en tijdens het diner en de borrel (17.00-18.30 uur). Meld u zich hiervoor a.u.b. aan op
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., o.v.v. Hulp Kerst.
Dan wensen we u alvast een fijn uiteinde van dit jaar en een goede start van het nieuwe jaar, waarin we weer graag, samen met het schoolteam, leuke en leerzame dingen gaan organiseren voor alle Nicolaaskinderen.