kerst 2016Donderdag 22 december zullen we kerst op school vieren. De onderstaande activiteiten staan op het programma om een sfeervolle kerst met u en uw kinderen te vieren.
’s Morgens begint de school op de normale tijd en alle kinderen zullen om 14.30 uur uit school komen. Ook is er gewoon BSO.

Kerstviering

We vieren kerst met de kinderen in de Nicolaaskerk. Deze viering vindt plaats onder schooltijd.
De kinderen zullen met alle a-groepen (gr. 1-2 a/c/e en 3a t/m 8a) en b-groepen (gr. 1-2 b/d en 3b t/m 8b) samen naar de Nicolaaskerk gaan, voor een kerstmusical.
U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Echter vragen wij u wel om op eigen gelegenheid naar de kerk te gaan. De kinderen gaan eerst de kerk in en daarna kunt u achter de kinderen plaatsnemen op de banken (niet tussen de kinderen). Jongere broertjes en zusjes, die rustig bij hun ouders op schoot kunnen zitten, zijn van harte welkom bij de viering.

De groepen zijn op de volgende tijden in de kerk
09.00 uur tot 10.00 uur groepen A
10.30 uur tot 11.30 uur groepen B

Kerstdiner

Aan het eind van de dag is er een inloop. Vanaf 16.50 uur zijn de kinderen welkom in de groep. We gaan om 17.00 uur met elkaar genieten van een sfeervol kerstdiner. Dit diner wordt samengesteld door hapjes die door de kinderen zijn meegebracht. Op de deur van de groep hangt een intekenlijst (vanaf 12 december) waarop u kunt aangeven wat uw zoon/dochter meebrengt. Het is ruim voldoende wanneer u 6 à 8 kleine porties meegeeft. De ervaring leert ons dat er dan voldoende te eten is en er voldoende variatie is.
Om 18.00 uur worden de kinderen van de groepen 1 t/m 4 door de ouders uit de klas opgehaald. De leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 gaan dan zelfstandig naar buiten.
Wilt u uw kind in de week van 19 december een (onbreekbaar) bord, beker en bestek in een plastic zak meegeven. Alles voorzien van naam.

Borrel

Voor de ouders wordt er een borrel georganiseerd. Dit is tijdens het kerstdiner van de kinderen. De borrel is van 17.00 uur tot 18.30 uur. Ouders kunnen hier gezellig samen zijn onder het genot van een kopje koffie/ thee of een biertje of glaasje glühwein. Voor de jongere broertjes en zusjes is er een glaasje ranja. U kunt ook genieten van een kopje erwtensoep, een broodje beenham, knakworst of braadworst. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan Kinderfonds MAMAS.  
Vrijdag 23 december is er ’s ochtends gewoon school, de kerstvakantie begint voor alle kinderen om 12.00 uur. Alle kinderen komen aan de achterkant van de school naar buiten!

Met vriendelijke groet,
Kerstcommissie (kerstviering), OR werkgroep kerstviering ,Werkgroep Goede Doelen