verkeerscommissieDe verkeerscommissie vindt het belangrijk dat uw kind veilig naar school kan komen. Daarom wil ze de komende periode het auto- en fietsparkeren rondom de school verbeteren. Daarvoor is uw medewerking nodig.

Autoverkeer

De verkeerscommissie vraagt alle ouders zoveel mogelijk de kinderen met de fiets of lopend naar school te brengen en op te halen. Gebruikt u de auto, parkeer dan bij de kerk of bij de Biblio- theek. Dit is slechts enkele meters van school. De verkeerscommissie brengt deze parkeerplaat- sen de komende tijd beter onder uw aandacht en zorgt voor een veilige looproute naar school.

Meedenken over verkeersveiligheid?

Wilt u met ons meedenken over de verkeersveiligheid rondom de school?
Doe dan mee met de verkeerscommissie. We organiseren o.a. een activiteit rond verkeersveilig- heid, i.v.m. veiligheid, verkeersexamen en straatspeeldag. We zijn dringend op zoek naar meer mensen die mee willen
denken en helpen.
Heeft u vragen of wilt u meedoen ? Neem dan contact op met: Marieke Arts(leerkracht) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De verkeerscommissie: Bart Donders
Atilla Nemeth Ellen Kruiper Marieke Arts