workshops 300pxbHet is voorjaar! Ben jij ook toe aan inspiratie, nieuwe energie en tips en trucs om stralend de lente in te gaan? Kom dan op vrijdag 24 maart om 20.15 uur naar de Lindeboom voor een gezellige avond uit in eigen dorp. Schalkse Vrouwen heeft weer een leuk programma voor je samengesteld met workshops, een goede band en natuurlijk de gelegenheid om gezellig bij te kletsen met je dorpsgenoten.

De avond begint om 20.15 uur (deuren open om 19.30 uur). Om de kosten te kunnen dekken vraagt Schalkse Vrouwen een tientje entree. Alle vrouwen, jong en oud, die wonen of werken in Schalkhaar zijn van harte welkom!

Workshops
Bij binnenkomst kies je zelf je workshop. Op facebook.com/SchalkseVrouwen krijg je alvast een voorproefje zodat je een goede keuze kunt maken. Er zijn workshops op het gebied van zang, dans, muziek, geluk, talent en beauty. Voor elk wat wils dus. De AlsjevandegemeenteBand sluit de avond stralend af met lekkere muziek.

Schalkse Vrouwen
Kijk voor meer informatie over Schalkse Vrouwen op onze facebookpagina of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag tot ziens op 24 maart!