Aan het eind van dit schooljaar zullen twee bestuursleden, secretaris Jildou van der Waal en voorzitter René Veldhoen het bestuur van de Nicolaasschool verlaten. We zijn dus op zoek naar twee nieuwe enthousiaste bestuursleden om het stokje over te nemen. Het bestuur houdt toezicht op belangrijke zaken als onderwijskwaliteit, financiën en de professionele ontwikkeling van het personeel.  Samen met de directeur-bestuurder Astrid van den Ende wordt beleid voor de korte en lange termijn ontwikkeld.
Als bestuurder heeft u een grote verantwoordelijkheid want het bestuur is het bevoegd gezag en werkgever van alle mensen die bij onze prachtige school werken. Het bestuur bestaat uit vrijwilligers; er staat geen vergoeding tegenover. Wie zitting neemt in het bestuur doet dat voor ten   minste vier jaar en maximaal voor acht jaar. In het bestuur worden de portefeuilles verdeeld over de afzonderlijke bestuursleden.
Het huidige bestuur bestaat uit vijf leden en de directeur-bestuurder. Voor de nieuw te werven bestuursleden zijn we op zoek naar mensen met een onderwijskundige achtergrond of een HR-achtergrond. Belangstellenden beschikken minimaal over een HBO denk- en opleidingsniveau. Het bestuur komt in principe maandelijks bij elkaar, al zal dat in bepaalde periodes wellicht wat vaker het geval zijn. Wilt u graag een wezenlijke bijdrage leveren aan onze school? Vindt u het interessant om bestuurlijke ervaring op te doen?

U kunt zich melden voor 15 maart bij:
Astrid v.d. Ende (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel.: 0570-621922) of
Rene Veldhoen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )