Heeft u de foto’s van het carnavalsfeest al gezien op de website: alle blije gezichtjes, mooie en spannende verkleedkleren en optredens? En het swingen bij de dj?! Een heel gezellig feest en mooie afsluiter voor de vakantie.
We hebben bij de carnaval voor het eerst gebruikt gemaakt van de ‘kinderen met voedselallergie-lijst’, die we samen met juf Miranda en Gerdineke hebben opgesteld. Zodra we iets te eten/drinken gaan regelen voor een activiteit kunnen we die lijst erbij pakken en hiermee rekening houden.

Binnenkort komen Pasen en Koningsspelen er weer aan, waar we alvast voor bezig zijn. Ook treffen we voorbereidingen voor de klassenfoto’s, die u dit jaar weer van de OR zult ontvangen.

Lijkt het u ook leuk om mee te helpen bij het organiseren van al deze activiteiten? We kunnen volgend jaar nog één nieuwe ouder gebruiken in de OR (de andere vacatures zijn al vervuld): geeft u zich op via             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.