Uit een land hier ver vandaan komt Rami. Nu is Rami in Nederland, maar hij weet nog niks over dit land. Het is hier zo plat en er zijn veel groene weilanden. In die weilanden staan gevlekte dieren die koeien worden genoemd. Ook waait het muziekmiddagvaak in Nederland. De koeien loeien en zelfs de torens in dorpen en steden maken rare geluiden.
Tijdens deze kinderworkshop gaan we samen met Nederlandse kinderen en met gevluchte kinderen muziek maken. Muziek over de koeien, over de kerkklokken en over de wind. Maar zo multicultureel als Nederland is, is de muziek dat ook. Door het gebruik van Nederlandse instrumenten en instrumenten uit andere landen zullen alle kinderen zich herkennen in demuziek.
Op grote stukken papier gaan we een decor schilderen zodat de presentaties van de liedjes mooi zijn aangekleed. Kinderen nemen kleren mee die vies mogen worden en wij zorgen voor instrumenten en verf.
Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Data en locaties:

woensdag 14 juni 2017 in het AZC van
Schalkhaar, 15.00 - 18.00
dinsdag 20 juni 2017 in Muziekhuis Deventer,
15.00 - 18.00 uur
Kosten: €10,- per kind, vrijgesteld van BTW
De deelname van kinderen van families die kort geleden als vluchteling in Nederland gekomen zijn betalen we vanuit een bijdrage van
Vluchtelingenwerk. Voor hen is deelname dus gratis.
Docenten: Floor Snip (schoolmusicus en dirigent van twee wereldmuziek-koren) en Henk
van Glabbeek (oprichter en organisator van One World Jam in Deventer, wereldmuzikant)
Aanmelden: stuur voor 1 juni een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..