In de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar nog een update van de ouderraad.

Klassenfoto’s

In juni zijn de klassenfoto’s gemaakt op een zomerse dag. Het resultaat heeft u als het goed is inmiddels gezien.

Goede Doelen

De Goede Doelen werkgroep heeft een succesvolle Sponzenloop gehouden met een goede opbrengst.

Afsluiting schooljaar

Tijdens de schoolafsluiting op woensdag 19 juli kunnen we met zijn allen dit schooljaar op een feestelijke manier afsluiten.
En met zijn allen afscheid nemen van groep 8….. Op dinsdagavond, na de musical, krijgen ze namens de ouderraad cadeautjes aangeboden, als herinnering aan de basisschool periode.

De ouderraad kan terug kijken op een mooi schooljaar met geslaagde activiteiten dankzij de hulp van leerkrachten, ouders, opa’s en oma’s! Allen hartelijk dank voor de samenwerking!

Ouderraad volgend schooljaar

Tijden onze laatste vergadering op 15 juni jl. heeft een aantal leden van de ouderraad afscheid genomen. Hartelijk dank voor jullie inzet, Annemarie, Jonike, Jacqueline, Natasja en Susan!
Het bestuur van de OR zal volgend jaar bestaan uit
Agnes Brinkman (voorzitter), Saskia Hendriks (secretaris) en Sonja Vlaswinkel (penningmeester).
We hebben inmiddels twee nieuwe OR-leden: Anouk Kolkman en Simone Timmer. Hartelijk welkom en fijn dat jullie ons vanaf volgend schooljaar komen versterken.
Komt u ons ook helpen met het organiseren van allerlei activiteiten op school? Meld u zich dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Fijne vakantie

Tot slot wensen we iedereen een fijne zomervakantie toe.
Op de eerste schooldag, 4 september, hebben we weer de koffie voor u klaar staan in de hal, om samen het schooljaar in te luiden en vakantieverhalen te delen. Graag tot dan.
fijne vakantie