We hebben nieuwe collega's.
Ze stellen hier aan u voor.

Mijn naam is Renée Cellarius. Ik ben in augustus 2017 afgestudeerd en in oktober op de Nicolaasschool begonnen als leerkracht van groep 7. Vanaf de kerstvakantie ben ik op maandag werkzaam als leerkracht van groep 3 en in februari begin ik als vaste invaller op vrijdag. Naast het werken op de Nicolaasschool start ik in februari met de opleiding tot docent Nederlands. In de avonduren en het weekend begeleid ik mensen bij de opvoeding van hun huishond. Verder vind ik het leuk om boeken te lezen. Ik heb er zin in om samen met de kinderen, mijn collega’s en u als ouder een leerzame en leuke tijd ervan te maken.

Mijn naam is Eline Koopman. In november 2017 ben ik op de Nicolaasschool begonnen als groepsleerkracht. Sinds de kerstvakantie werk ik met veel plezier op maandag en dinsdag in groep 3 en op woensdag, donderdag en vrijdag in groep 7. Voordat ik hier ben gestart ben ik 2,5 jaar als leerkracht werkzaam geweest in Denekamp. Een half jaar geleden ben ik naar Deventer verhuisd. Hier woon ik samen met mijn vriend.
In mijn vrije tijd kook ik graag, maak mooie reizen en lees ik graag een blad of een boek.
Ik kijk uit naar een fijn schooljaar met de kinderen en ouders!

Mijn naam is Jantine Gieteling en sinds het begin van 2018 werk ik op de Nicolaasschool als intern begeleider voor de groepen 6, 7 en 8. Ik werk nu 10 jaar in het basisonderwijs, met veel plezier! 
In mijn werk vind ik de samenwerking tussen u als ouder en de school belangrijk, omdat we samen het meest kunnen bereiken in het belang van uw kind.  U komt mij wellicht tegen bij oudergesprekken of 's morgens vroeg als de (inval)leerkracht van uw kind(eren). 
Buiten werktijd ben ik moeder van Kobus (9mnd) en woon ik samen met mijn man in de binnenstad van Deventer. In mijn vrije tijd ga ik )bij lekker weer) graag zeilen in Friesland, fietsen of op een andere manier lekker naar buiten. 
Ik kijk uit naar nadere kennismaking met u. 

Mijn naam is lIeen van Beek en ben net afgestudeerd aan de Pabo. Ik ben sinds januari invaller van woensdag t/m vrijdag in groep 3b.
Naast mijn werk in groep 3 val ik soms in bij de BSO. Ik ken dus al veel kinderen van de Nicolaasschool.
Leuk is om te vertellen dat ik hier zelf op school gezeten heb en dat is natuurlijk wel bijzonder!