Op woensdag 18 april heeft de ouderraad zijn jaarvergadering gehouden. Er is slechts één ouder aanwezig geweest. We hebben activiteiten en financiën toegelicht met betrekking tot het schooljaar 2016/2017. Welke bijdrage de ouderraad aan welke activiteit heeft bijgedragen, is toegelicht door de penningmeester.

Op vrijdag 20 april hebben we met de hele school de Koningsspelen gevi erd. Wat was het een geslaagde dag en wat hadden we het getroffen met het weer!
De groep 1 en 2 kinderen, veelal uitgedost in het oranje en rood-wit-blauw, hebben spelletjes gedaan op het grote plein. Zo hebben ze zich vermaakt met o.a. spijkerbroek hangen, flessenvoetbal, de grote parachute en een kruiwagenrace. Het zonnetje scheen volop. Een aantal kinderen zochten daarom lekker de schaduw op en gingen bellen blazen of stoepkrijten. Na een beker ranja was het al bijna tijd om naar huis te gaan, maar niet voordat er buiten nog een ijsje werd gegeten. De groepen 3 en 4 hebben een vossenjacht gedaan. Maar liefst tien vossen, sportief verkleed,  hadden zich verstopt in, hoe kan het ook anders, de prinsen- en prinsessenbuurt.  Bij elke vos was er een leuke activiteit te doen voor de kinderen. Met warm en rood aangelopen gezichten kwamen de kinderen weer terug op school, waar ze uiteraard ook door de ouderraad getrakteerd werden op ranja en een ijsje. Dezelfde verkoelende versnapering lag ook klaar voor de groepen 5 t/m 8, die de Koningsspelen op diverse locaties buiten school hebben gevierd.
Alle hulpouders bedankt voor jullie inzet tijdens de Koningsspelen !

Namens de ouderraad iedereen een hele fijne meivakantie.