goede doelen actieZoals jullie vast allemaal van de kinderen gehoord hebben, heeft iedereen weer zijn uiterste best gedaan tijdens de jaarlijkse sponzenloop. Hieronder een berichtje van de voedselbank. Ze zijn vanzelfsprekend erg blij met ieders inzet en de fantastische opbrengst!!!
Op woensdag 17 oktober heeft de Nicolaasschool een sponzenloop gehouden: Welke groep heeft binnen 10 minuten met sponzen het meeste water naar de overkant gebracht? Dus met kletsnatte sponzen naar een bak waarin het water werd uitgeknepen.
Het was een prachtige zonnige herfstdag. De leerlingen van alle groepen waren dolenthousiast en regelmatig ging het er fanatiek aan toe. Uiteindelijk hadden de kleutergroepen allemaal gewonnen, voor de oudste groepen werd het waternivo nauwkeurig nagemeten en een winnaar aangewezen.
De grootste winnaar was echter de Voedselbank. De opbrengst van al dat rennen en harde knijpen, een GIGA bedrag van € 3.545,02 is namelijk voor de Voedselbank.
Daarvoor onze hartelijke dank, zowel aan de ouders, die dit festijn sponsorden alsook aan de Werkgroep Goede Doelen en de leerkrachten voor de perfekte organisatie.
Maar bovenal dank aan alle leerlingen voor hun enthousiasme en inzet!!!!!!
Namens de Voedselbank,
Bram Snel
Natuurlijk ook namens de Werkgroep Goede Doelen dank aan iedereen voor dit super mooie resultaat!