Namens alle ouders heeft de Ouderraad bij de start van het schooljaar alle kinderen een goede aftrap van een fijn en gezellig nieuw schooljaar gewenst door alle groepen een leuke bal te geven.
De OR start dit schooljaar weer fris en fruitig, met een aantal nieuwe leden. Samen met de leerkrachten zullen wij ons best doen om bij feesten en activiteiten te zorgen voor de kers op te taart. De huidige OR-leden zijn: Sietske Kemperman (penningmeester), Anouk Kolkman (secretaris), Marian Rietman, Alie Hoekstra, Franciska van Piggelen, Remko Schnitger, Mirjam Karsten, Edwin Martens, Suzan Ebbink, Jenneke van Sleen, Nienke Smit en Marleen van Wijhe. Vanuit het leerkrachtenteam sluiten Eline Koopman en Gerdineke Petersen aan bij onze vergaderingen en vervullen zij de (tijdelijke) rol van voorzitter. Bij vragen of interesse in de OR kunt u één van ons aanspreken of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ouderbijdrage
De ouderbijdrage voor het schooljaar 2019-2020 is € 25,00 per leerling. Voor leerlingen die instromen na 1-1-2020 is dat € 12,50. De ouderbijdrage besteden wij onder andere aan diverse activiteiten, culturele uitstapjes en versnaperingen. Denk aan de Kinderboekenweek, Sinterklaasviering & cadeautjes, Kerstviering, Carnaval, Pasen, Eindejaarviering. Jaarlijks legt de O.R. verantwoording af over de manier waarop het geld besteed is.
De ouderbijdrage is een vrijwillige bijdrage. Zonder dit geld van de ouders kunnen wij veel leuke activiteiten niet bekostigen. De vrijwillige ouderbijdrage is dus geen extra geld, maar geld dat echt nodig is. Kunt u deze bijdrage niet betalen? Dan kunt u mogelijk gebruik maken van de Leergeldregeling van de gemeente Deventer. Meer informatie vindt u op www.leergelddeventer.nl.

Schoolreisbijdrage

Voor het schooljaar 2019-2020 is de schoolreisbijdrage € 20,00 per leerling, voor alle kinderen van groep 1 t/m 7. Door de combinatie van het ene jaar een Bosdag/Gouden Dag en het andere jaar een ‘compleet’ schoolreisje inclusief busreis, kunnen we de bijdrage relatief laag houden.
Betaling Ouderbijdrage en Schoolreisbijdrage
Vanaf dit schooljaar is het mogelijk om via Schoolkassa de bijdragen te betalen. Via Parro krijgt u binnenkort een betalingsverzoek en kunt u via iDEAL of automatische incasso betalen.