Actie week: 26 t/m 30 oktober

De school en verkeerscommissie vinden het belangrijk dat uw kind veilig naar school kan komen. Daarom wil ze de komende periode het auto- en fietsparkeren rondom de school verbeteren. Daarvoor is uw medewerking nodig.
door naar je werk parkeren

Autoverkeer

Tijdens het halen en brengen van kinderen is de verkeerssituatie rondom de school onoverzichtelijk en onveilig. Er wordt veel in- en uitgeparkeerd bij de school, zelfs op de stoep en op laad- en losplaatsen voor vrachtwagens bij de Aldi. Ook rijdt er veel verkeer langs de school en zelfs tegen de richting in. En dat terwijl onze kinderen juist dan naar of van school lopen en fietsen.
De verkeerscommissie vraagt alle ouders zoveel mogelijk de kinderen met de fiets of lopend naar school te brengen en op te halen. Gebruikt u de auto, parkeer dan bij de kerk of bij de Bibliotheek. Dit is slechts enkele meters van school. De verkeerscommissie brengt deze parkeerplaatsen de komende tijd beter onder uw aandacht en zorgt voor een veilige looproute naar school.  

Fietsen

Veel ouders brengen hun kinderen met de fiets naar school. Helaas staan de fietsen vaak chaotisch geparkeerd, zodat de toegangen van de school versperd worden. De verkeerscommissie vraagt u daarom uw fiets in de fietsenrekken te plaatsen of in ieder geval netjes op een rij.

Meedenken?

Wilt u met ons meedenken over de verkeersveiligheid rondom de school? Doe dan mee met de verkeerscommissie. We organiseren o.a. een activiteit  rond verkeersveiligheid, een fietsenkeuring i.v.m. veiligheid, verkeersexamen en straatspeeldag.
We zijn op zoek naar meer mensen die mee willen denken en helpen.
Heeft u vragen of wilt u meedoen ? Neem dan contact op met: Ellen Kruiper (leerkracht)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De verkeerscommissie.