De herfst heeft nu echt zijn intrede gedaan. De wereld ziet er geweldig mooi uit met al die kleuren. De opmaat naar de intocht van Sinterklaas en de feestelijke decembermaand. Op zondag 22 november komt de goedheiligman aan in Schalkhaar.
De week na de herfstvakantie liet de verkeerscommissie duidelijk van zich horen. Het spandoek werd weer opgehangen en de voetstapjes, waarmee de routes van de parkeerplaatsen bij de bibliotheek en de kerk naar school worden gemarkeerd, weer op straat aangebracht. Doel is dat onze kinderen zo veilig mogelijk naar en van school komen. Zonder fout geparkeerde auto’s die onveilige verkeerssituaties veroorzaken. Helpt u daaraan mee, ook in de rest van het jaar?
Onze penningmeester heeft vrijwel alle machtigingen voor de ouder- en schoolreisbijdragen binnen: bedankt, ouders en leerkrachten voor jullie medewerking! We doen ons best om de machtigingen zo snel mogelijk te verwerken; de bedragen zullen waarschijnlijk rond half november worden afgeschreven.

Deze maand vinden weer de 10-minutengesprekken plaats. De Ouderraad verzorgt die avonden de koffie en thee. Drinkt u gezellig een kopje mee? Fijne maand!