sinterklaas intochtBeste ouder/verzorger,

Zoals u weet bezoekt ieder jaar de Goedheiligman het dorp Schalkhaar.

Voor het organiseren van deze intocht (20-11-2016) is de Stichting Sinterklaasintocht Schalkhaar in het leven geroepen sinds een dertigtal jaren. Deze Stichting bestaat uit louter vrijwilligers en regelt op deze manier voor uw zoon/dochter een prachtige Sinterklaasintocht.
Deze intocht wordt gefinancieerd door middel van donaties.
Eén van de donaties, die de Stichting krijgt, is de persoonlijke collecte in het dorp Schalkhaar. Hiervoor collecteren ouders van kinderen op de basisscholen en de kinderopvang. In samenwerking met de basisscholen wordt deze collecte geregeld en georganiseerd. We proberen zoveel mogelijk ouders te regelen, zodat de belasting per ouder zo min mogelijk is.
Tot op heden is dit altijd nog gelukt zodat een ouder maar kort hoeft te collecteren, hierdoor is de belasting per ouder minimaal.
Graag zouden we u willen vragen of u wilt collecteren voor de Sinterklaasintocht in Schalkhaar? De collecte vind plaats van 14 november t/m  18 november 2016.

We waarderen het bijzonder als u deze vrijwilligerstaak zou willen uitvoeren!

U kunt zich aanmelden (graag voor 9 november) via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bellen (ook voor vragen) met Els Eekmate 0653403233

We hopen op uw steun en inzet.

Met vriendelijke groet,
Namens de Stichting Sinterklaasintocht Schalkhaar,
Els Eekmate
Mob; 0653403233