concert 0sjakie 1Zijn je kinderen gek op het verhaal van Sjakie en de Chocoladefabriek? Vind je het leuk om het verhaal eens te horen op muziek? Ga dan op zaterdag 5 november met je kinderen naar het gratis  toegankelijke concert van SoWhat in de voormalige Synagoge aan de Golstraat. Dit bruisende ensemble geeft een familieconcert voor kinderen van 1 tot en met 99 jaar. Verken met Sjakie de Chocoladefabriek en luister naar hemelse modderklanken, ratelende hagelslag, pralinerende trompetten, donkerbruine baslijnen en veel meer... Met muziek van onder anderen de volgende chocoladeliefhebbers: Wolfgang Amadeus Mozart, Pjotr Iljitsch Tschaikowski, Miles Davis en Clifford & James Brownie.
Het concert duurt één uur (van 15.00 tot 16.00 uur), waarin van alles aan bod komt: klappen, dansen, spelen, zingen, luisteren, klassieke muziek, jazz, voorlezen... en het allerleukste is dat de kinderen (en soms ook de ouders!) mogen meedoen.

Bezetting:     Cyrille van Poucke (trompet), Matthias Konrad (trombone), Mariël van den Bos (fluit) en Erik Winkelmann (contrabas).
Wat:        familieconcert Choco Loco door ensemble SoWhat
Waar:         Synagoge aan de Golstraat in centrum Deventer
Tijd:        5 november van 15.00 tot 16.00 uur
Entree:        gratis (na afloop wordt een vrije gift op prijs gesteld)

concert 0sjakie 2