nieuws aprilHet schooljaar schiet al weer aardig op. Het management is al weer druk bezig te praten over de inrichting van het komend schooljaar. Hoe zet je zo effectief mogelijk alle mensen in? Hoe gaan we onze onderwijskundige doelen uitzetten in het komend schooljaar?

En dan is het voorjaar. De lente is volop aanwezig en de hele school staat straks in het teken van dit groeien en bloeien. Bij de kleuters wordt aandacht besteed aan groeien van planten en dieren. Bij de groepen 4 worden de kleine kuikentjes groot en ook in de rest van de groepen wordt aandacht besteed aan de lente.
Deze weken zijn er veel extra activiteiten zoals de week van de techniek, verkeersexamen, schoolvoetbal en muzieklessen met kunstencentrum Leeuwenkuil.
Kinderen leren niet alleen binnen het schoolgebouw maar ook daarbuiten. We komen op deze manier tegemoet aan een aantal praktische leermomenten waar kinderen veel plezier aan beleven.

Ook vragen wij opnieuw aandacht voor de (verkeers)regels om de school. Fietsen hoort niet op het schoolplein. De auto wordt geparkeerd op een daarvoor bestemde parkeerplek. De fiets hoort netjes in de stalling.
Ouders zijn hierbij een rolmodel.
Laat dit een juiste zijn!