Pasen

Eind april hebben de kinderen van de groepen 1 t/m 4 paaseieren gezocht in het Pastoorsbos. Alle kinderen, hulp-ouders en opa hebben met enthousiasme meegedaan. De groepen 5 t/m 8 ontvingen namens de ouderraad chocolade paaseitjes.

Koningsspelen

De dag begon voor de meeste groepen met een koninklijk ontbijtje, anderen kregen een koningslunch. De groepen 1 en 2 bleven op school spelletjes doen. Groep 3 en 4 beleefden een vossenjacht in Schalkhaar. Groep 5 deed mee aan een golfclinic en teambuilding -spelletjes. Groep 6 t/m 8 ging naar de Scheg, waar op het gedeelte van de ijsbaan allemaal activiteiten konden worden gedaan en vrij spelen kon worden.
Wij bedanken alle hulpouders hartelijk voor hun hulp!!

Avondvierdaagse

U loopt toch ook mee met de Nicolaasschool? Vandaag, 3 mei, sluit de inschrijving. Onze werkgroep is, samen met de Sleutel, druk bezig met de inschrijvingen en voorbereidingen voor vier gezellige wandelavonden.

Klassenfoto

Trek vrijdag 2 juni vrolijke kleren aan, wat het is tijd voor een leuke klassenfoto!
Dit jaar worden er geen portretfoto's gemaakt en dus bieden wij u vanuit de ouderraad een leuke klassenfoto aan. Elke klas zal vrijdag 2 juni worden opgehaald om gezamenlijk op de foto te gaan. De leerlingen krijgen de foto binnen enkele weken mee naar huis.