Na de voorjaarsvakantie is gestart met een intensieve periode van theaterlessen. Met behulp van Kunstencentrum Deventer (voorheen: de Leeuwenkuil) worden thematisch dramalessen gegeven. Leerkrachten hebben samen met de dramadocent deze lessen bedacht Uit Met behulp van een subsidie (CMK), zal theater ook het komende jaar verder uitgediept worden. Leerkrachten krijgen handvatten om deze vorm van creativiteit in te passen in andere lessen.
We zullen daarnaast met behulp van deze subsidie in ook een brede school activiteit aanbieden. U kind kunt d.m.v. enkele dramalessen meedoen met straattheater bij Schalkhaar Life. U kunt nog opgeven hiervoor

 

De theaterles is met een optreden tijdens Schalkhaar Life!)
Als vervolg op onze theaterlessen op school kunnen kinderen meedoen met theaterles.
Tijdens de theaterles repeteer je voor een optreden tijdens Schalkhaar Life! Je wordt een straatartiest die samen met de anderen heel erg hun best doen maar waar van alles fout gaat. De baas van de groep wordt daar natuurlijk helemaal krankjorum van. De artiesten zijn toch in staat het publiek te vermaken?
De groep verplaatst zich steeds in optocht naar nieuwe plekken om hun acts te laten zien! Deze activiteit wordt aangeboden in samenwerking met het Theaterschip.
De repetities zijn op:
13 maart
27 maart
24 april
15 mei
22 mei
Het optreden vindt plaats tijdens de braderie van Schalkhaar Life! op
zondag 27 mei.
Wanneer: dinsdag vanaf 14.45 uur
1,5 uur per keer
Voor: groep 6, 7 en 8
Opgeven bij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.