collectantenZoals u weet bezoekt de Goedheiligman ieder jaar het dorp Schalkhaar. Voor het organiseren van deze intocht is sinds een dertigtal jaren de Stichting Sinterklaasintocht Schalkhaar in het leven geroepen. Deze Stichting bestaat enkel uit vrijwilligers en regelt op deze manier voor uw zoon/dochter een prachtige en gezellige Sinterklaasintocht, dit jaar op zondag 25 november. Deze intocht wordt georganiseerd d.m.v. donaties en vrijwilligersactiviteiten. Eén van de donaties die de Stichting krijgt is de persoonlijke collecte in het dorp Schalkhaar. Hiervoor collecteren ouders van kinderen op de basisscholen en de kinderopvang.
In samenwerking met de basisscholen wordt deze collecte geregeld en georganiseerd. Wij proberen zoveel mogelijk ouders te regelen, zodat de belasting per ouder zo min mogelijk is. Tot op heden is dit altijd nog gelukt zodat één ouder maar kort hoeft te collecteren. Graag zouden we u willen vragen of u bij u in de buurt zou willen collecteren voor de Sinterklaasintocht?

De collecte vindt plaats in de week van 19 november t/m 23 november 2018.
Wij waarderen het bijzonder als u deze vrijwilligerstaak zou willen uitvoeren. 
U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 06-53403233.
 
Daarnaast is de organisatie op zoek naar ouders die willen helpen bij het inrichten van de ‘ontvangstzaal’ in Sporthal Westenberg:

Opbouw zaal zaterdag 24 november 12.00 tot 15.30 uur.
Afbreken zaal zondag 25 november 15.30 tot 17.00 uur.
U kunt zich hiervoor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bellen naar 06-22576267 of 06-17784596.

Namens de St. Sinterklaasintocht Schalkhaar
Met vriendelijke groet,
Els Eekmate
Arno Olden
WWW.SINTINSCHALKHAAR.NL