De feestelijke decembermaand is weer van start gegaan. Deze werd afgetrapt door een bezoek van de enige echte muziekpieten aan alle groepen. Er is gezongen, gedanst en hier en daar werd de polonaise gelopen. Ook werden er verlanglijstjes doorgenomen met de Pieten en natuurlijk werden er pepernoten gegeten. En dinsdag was het eindelijk zover. Een dagje eerder dit jaar, maar niet minder feestelijk.
Sinterklaas kwam aan in een prachtige bolide en vervolgens hebben alle kinderen een bezoekje gebracht aan de Sint. In een mooi versierde feestzaal hebben zij hun kunsten vertoond. Sommigen hadden een lied gemaakt, anderen een gedicht. Ook hebben kinderen laten zien hoe goed ze al kunnen lezen. In de groepen 5 t/m 8 werden surprises uitgepakt en gedichten gelezen. Toen iedereen was voorzien van een cadeau en wat lekkers werd het tijd voor de Sint om weer verder te gaan. Hij werd uitgezwaaid op het plein en hij heeft beloofd volgend jaar weer te komen.

U heeft vandaag een mail ontvangen met de betrekking tot de ouderbijdrage. Met ingang van dit schooljaar gaan wij gebruik maken van een betaallink. U heeft de mogelijkheid om via een beveiligde site via i-deal te betalen.
Gebruikers van iPhone kunnen mogelijk problemen ondervinden en in dat geval kunt u het best via een vaste computer uw betaling doen. Wij proberen dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

De link werkt eenvoudig. U vult de gevraagde gegevens in en vinkt aan welke bedragen voor u van toepassing zijn. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de betaalapp. U kunt voor één kind per keer betalen. Heeft u meerdere kinderen op school dan wordt u verzocht om de handeling meerdere keren uit te voeren.

Vanaf deze maand heeft de ouderraad er een nieuw lid bij. Wij heten Alie Hoekstra van harte welkom in ons midden. De ouderaard is nog op zoek naar nieuwe leden. Lijkt het u leuk om te helpen in de organisatie van diverse activiteiten op school, neem gerust contact met ons op, of bezoek een vergadering.

Wij zijn bereikbaar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..