SCHALKHAAR - Wij, de leerlingen van groep 7, houden een loterij voor het schoolkamp voor volgend jaar in groep 8. Op deze manier willen wij geld ophalen voor allerlei leuke activiteiten die wij op Ameland kunnen gaan doen. De werkgroep zal zorgen dat er leuke prijzen worden verloot. Als u een lootje koopt, maar niet naar de loterij kan komen, dan zorgt diegene bij wie u het lootje heeft gekocht, dat u de prijs alsnog krijgt.

De loterij is op de Nicolaasschool in Schalkhaar op woensdag 10 juli om 12.30 uur.

Er zijn veel ondernemers die een prijs beschikbaar hebben gesteld:
Susan Haarzaak, Odile, Ijsselbikes, Bakkerij Timmer, Rookes Rietman, DA drogisterij Marianne v/d Liende, Your Inner Beauty, Plus Joffrey ter Horst, Novy, Bloem en Groen, Your Best Memories Fotografie, Abirkokos boterkoek, El Popo, Salon Caryl, Janet Total Look, Het Kleinvak, Restaurant de Lindeboom, Slijterij Edwin Wickink, Berghuis Meubelen, Wokplaza, Provoet Pedicure, Lanco Mode, Coens Moestuin, Mark Optiek, Chill Kapsalon, Brood en banketbakkerij Timmer, Fysics, Cafetaria Snack Plaza, Apothekers van Salland.

Ondernemers bedankt! Wij hopen op een leuke en geslaagde loterij!
Naast de loterij zullen er die middag ook nog andere activiteiten zijn op het schoolplein. We hopen dan ook dat u allemaal komt om er samen met ons een gezellige middag van te maken!